Lieve broers en zussen,

Al 9 jaar zingen we liederen voor God. Dat hebben we al die tijd met veel enthousiasme en plezier gedaan. U heeft ons geregeld kunnen horen in een kerkdienst of tijdens een zondagavond zang. Daar naast hebben we vaak in het Olderloug gezongen, en ook in het ziekenhuis, het Ufkenshuis en in een Albert Heijn. We zongen in Ommen zelfs een volledig Hebreeuws repertoire.

Het is in die jaren een lastige klus geweest om ons hoofd boven water te houden. Zowel financieel als in het behouden en werven van koorleden. Je bouwt in de loop der tijd een muzikaal niveau op wat lastig op peil te houden is met de wisseling van leden. Aangezien volgend seizoen een aantal leden van ons koor afgaan, omdat ze gaan studeren, wordt ons koor aardig klein.
Al die aspecten meegerekend zijn we tot de conclusie gekomen dat het een goed moment is om te stoppen met het koor. Dat betekent dat wij aan het eind van ons zangseizoen een afscheidsconcert geven, op DV zaterdag 18 mei a.s.

Voor dit concert willen we u heel hartelijk uitnodigen! Een avond tot eer van onze Hemelse Vader die ons al die jaren heeft willen zegenen.
Tegelijk een avond waarin we dankbaar terug willen kijken op 9 jaar Cantiamo. Reserveer de datum in uw agenda want we hopen op een volle kerk.

Met heel hartelijke groet,
Kyra, Edine, Janette, Rhodé, Jessica, Febe, Alinda, Fransica, Laura, Renate, Anne -Petra en Bert-Jan
Anita Harmanny
Anne Lies Mossel