Voor de kinderen en jeugd in onze kerk worden verschillende bijeenkomsten en activiteiten georganiseerd. Lees hier hoe jij als jongere in onze kerk aan je trekken kunt komen!
Vragen? Stel ze gerust aan de contactpersonen.

Kidzklup
De kidzklup is er voor de basisschoolkinderen tot en met groep 7. Op vrijdagavonden tref je elkaar in de Kandelaar. Ook op zondag tijdens de morgen- en middagdiensten wordt een Kidzklup georsganiseerd voor de verschillende klassen. Houdt via de Agenda in de gaten wanneer jij aan de beurt bent.

TienerClub
De TienerClub is er voor de groep 8-ers, ook op de vrijdagavond in de Kandelaar.

Catechisatie
De jeugd in de eerste klassen van de middelbare school krijgen catechisatie. Het woord zegt het al, hierbij staat de catechismus centraal.

Jeugdvereniging 12-16 jaar
De jeugdwerkcommissie (JWC) organiseert Bijbelstudieavonden voor de jeugd van 12-16 jaar (vereniging). De JWC werkt samen met de JeugdCentrale voor de speciale soos voor 16- (1 keer per maand.

Jeugdwerkcommissie (JWC)
De JWC organiseert de Bijbelstudieavonden voor jeugd van 12-16 jaar (vereniging). Verder werken ze met de JC samen voor de speciale soos voor 16-, 1 keer per maand.

Jeugd Cavé
Nadat je ongeveer drie jaar catechisatie en vereniging apart hebt gehad, worden deze in hetJeugd Cavé samengevoegd tot een bijeenkomst.
Elke groep heeft een catecheet en een mentor.

Youth Alpha
Youth Alpha is een vervolg op het Jeugd Cavé Je spreekt over verschillende onderwerpen en thema’s. Vaak vertellen oudere gemeenteleden uit hun eigen ervaringen.
En uiteraard hoort hier bij Youth Alpha een gezellig kamp!

Groeigroepen
Ben je 17 jaar of ouder, dan zijn de groeigroepen geschikt voor jou. In groepjes van 7 of 8 jongeren heb je het over je geloof en andere zaken die jou en je leeftijdsgenoten bezighouden.
De avonden worden begeleid door twee volwassenen uit de gemeente.

JeugdCentrale
De JeugdCentrale (JC) organiseert met name activiteiten voor jeugd vanaf 12 jaar. Zo is er op de vrijdagavond een keer in de twee weken een soosavond voor 16+, en een keer in de maand is de 16- jeugd ook welkom. Verder is op de laatste zaterdag van elke maand een spelletjesavond. Ook andere activiteiten als oliebollen bakken, bowlen of ouderendiner worden georganiseerd door de JC.
Contact: [email protected]

Jongerenpastoraat
Het jongerenpastoraat is als ‘Praatpaal’  gesprekspartner voor de jongeren. Wil je gewoon over je geloof praten of zit je ergens mee, je kunt het jongerenpastoraat altijd benaderen.
Contact: [email protected]