Hallo jongens en meisjes!

De kidzklub is een club voor kids, die op vrijdagavond gezellige dingen doen in de Kandelaar. Zit je op de basisschool, dan ben je van harte welkom op de kidsklup. Ook als je niet naar de Kandelaarkerk gaat op of de Wiekslag zit mag je natuurlijk meedoen aan de kidsklup! Wij vinden het juist fijn als je ook mee wilt doen!
Om half 7 beginnen we met het centrale gedeelte in de grote zaal van de Kandelaar. De kinderen kunnen bij binnenkomst op de kleden gaan zitten. Het centrale deel bestaat uit zingen, bidden, vertellen, spelletjes/ opdrachten doen die passen bij het thema van de avond. Dit gedeelte van de avond duurt 30 minuten. Hierna gaan de kinderen in groepen uit elkaar naar de kleinere zalen waar ze een workshop doen die ze zelf mogen kiezen. Dit kan zijn knutselen, dansen, mime spelen, timmeren, enzovoorts. Dit gedeelte duurt ongeveer 45 minuten. Het laatste kwartier van de avond, is wanneer de ouders hun kinderen komen halen. We laten aan de ouders zien wat we hebben gedaan, en sluiten af met zingen en gebed.
De kidzklup is de ene keer voor de onderbouw en de andere keer voor de bovenbouw.
Ook tijdens de diensten is er kidzklup voor de verschillende groepen. Kijk in de Band of op deze website wanneer jij weer mag!

Hallo ouders en ouderen!

De kidzklup wordt aangestuurd door een ‘kernteam’, bestaande uit drie personen met ieder hun eigen taak. Op dit moment zijn dat Petranel Bos (programma en uitvoering van programma), Ieneke Doornbos (materialen en ruimtes) en
Anne Lies Mossel (muziek en gedeeltelijk programma).
Naast het kernteam zijn er veel andere medewerkers actief. Zij verzorgen de workshops en helpen bij het bewaren van de goede orde tijdens het centrale gedeelte. Met elkaar willen we PRESENT zijn in de levens van de kinderen. Ze zien, ze horen en hen laten merken dat ze waardevol en geliefd zijn.
Lijkt het jou leuk ook leider of leidster te worden, of om mee te draaien in het kernteam, dan ben je van harte welkom! Neem contact op met Ieneke Doornbos via [email protected] , of met iemand anders van het kernteam of de leiding.