Welkom, welkom welkom iedereen.
Doe je met ons mee?
We beginnen zo meteen,
Welkom welkom,
Wat fijn dat jij er bent.
Zing gezellig mee als jij het liedje kent.

Hallo jongens en meisjes!

Welkom bij de De Kidzklup! Nou ja op de site van onze gezellige club!
Gezellig met je leeftijdsgenootjes een avond op stap? Dat kan één keer per maand bij ons op vrijdagavond. Op deze avond staan we even stil bij Gods woord, Zijn liefde, en goede werken. Dit doen we door er met elkaar over te praten, zingen, dansen, bidden, knutselen of spelletjes doen. Het is elke keer weer een verrassing…

Dus hou jij ook zo van knutselen? Spelletjes doen? Zingen? Dansen? En zit je in groep 1, 2,3,4,5,6 of 7 van de basisschool? Dan ben je van harte welkom op vrijdagavond vanaf 18.30 tot 19.45 uur (inloop van de ouders vanaf 19.30 uur)  in de Kandelaar aan de Hoofdweg 32 te Schildwolde (in de grote zaal achter de kerk).

Zit je in groep 1,2,3 of 4, dan ben je welkom je bij de vrijdagavond van de onderbouw. Zit je in groep 5,6,7 dan ben je welkom op de vrijdagavond van de bovenbouw. De datum dat we jou/jullie graag welkom heten kun je vinden in de Band en op deze website.

Meer weten? Dan kun je bellen of mailen met Jantiena Geut, tel. 06-19742634 (onderbouw) of Willy Folkersma 0598-423750 (bovenbouw).
En heb je een mama/papa/ grote broer/zus die een avondje wil meehelpen??? Of misschien wel in het team van kidzklup wil. Dan horen we het graag!