De Zondagavondzangcommissie organiseerde op zondag 29 september jl. een bijeenkomst met Johannes de Heer-liederen. Het was de eerste zangavond in samenwerking met alle kerken uit de Woldstreek. Mooi dat we door samenzang tot eer van God de onderlinge verbondenheid tot uiting kunnen brengen!
De begeleiding van de samenzang was in handen van Eelco Koehoorn en Klaas Hinrichs (organist van de Woldkerken).

Peter Kits, evangelist en zanger o.a. bekend van de EO, vertelde over de persoon en het werk van Johannes de Heer. Hij verzorgde ook het muzikale intermezzo, en hoe!
Na het programma was er in de Kandelaar gelegenheid de kelen te smeren en na te praten over deze – wederom – hartverwarmende Johannes de Heer-zangavond.

Hebt u het gemist? Kijk de bijeenkomst terug via kerkdienstmeebeleven.nl Daar staat de uitzending beperkte tijd op. Wilt u nog langer nagenieten, dan kunt u een CD of DVD nabestellen.