Kamp

Op 17 mei gaan we pannenkoeken bakken tbv het kamp!
Voor ons kamp in juni zijn we nog op zoek naar auto’s en/of chauffeurs die ons naar Holwerd kunnen brengen of die we een weekend daar kunnen parkeren. We hebben nog ongeveer 5 auto’s nodig, dus alle hulp is welkom! Verder staat in de vorige band dat ons kamp van 4-7 juni is, maar dit moet 7-10 juni zijn.

Neonsoos

Op 10 mei is het weer tijd voor onze jaarlijkse traditie: de neonsoos! Trek dus allemaal een wit shirt aan, wij regelen de rest! Het belooft weer een hele leuke avond te worden, net als de voorgaande jaren!

Volgend seizoen

Het is alweer mei en dat betekent dat we al de balans aan het opmaken zijn voor volgend seizoen. We zijn weer op zoek naar bardraaiers die ons barteam wil komen versterken vanaf volgend seizoen. Lijkt dit je wat? Meld je dan aan via [email protected] of spreek een van de JC’ers aan. Ook zijn we weer op zoek naar nieuwe leden die onze JC wil komen versterken. Lijkt dit je wat, meld je dan ook aan via bovenstaand mailadres of via een JC’er. Met zijn allen kunnen we ook seizoen 2019/2020 weer tot een succes maken!