Als kerk zijn wij gevraagd via onze social media aandacht geven aan de nominatie van het Buddy Project Hardenberg voor een Appeltje van Oranje.
Lees hieronder de oproep!

Het Buddy Project Hardenberg koppelt bewoners van het AZC èn statushouders aan een inwoner uit de gemeente Hardenberg om hen te helpen met de integratie. Op deze wijze willen we praktisch klaar staan voor onze medemens. Ons project is genomineerd voor een Appeltje van Oranje. De hoogst denkbare prijs voor vrijwilligerswerk, vormgegeven door leden van de werkgroep Diaconaal Platform Hardenberg (ze vertegenwoordigen de 45 kerken van de gemeente Hardenberg.)
We voeren een landelijke campagne en vragen aan alle kerken in Nederland om hun leden te vragen hun stem op ons uit te brengen via deze link: stem.oranjefonds.nl/buddyproject

Samen zijn we sterk! De 4 projecten met de meeste stemmen maken de meeste kans om  door te gaan naar de finale. De drie winnaars ontvangen elk een bedrag van € 15.000. Een heel groot bedrag waar wij weer diverse jaren mee vooruit kunnen om nog meer bewoners van het AZC in Hardenberg kunnen helpen met de integratie in onze maatschappij.
Mogen we op jouw en jullie stem  en steun rekenen voor ons diaconale project?

Stemmen kan van 6 t/m 15 januari. Héél hartelijk dank voor uw hulp.
Meer informatie? Zie https://buddyprojecthardenberg.nl