Zes keer per jaar wordt een zondagavondzang georganiseerd op zondagavond van 19.00 tot 20.00 uur. Hier worden liederen gezonden die vaak niet in de eredienst op het programma staan, bijvoorbeeld kinderliedjes, oude berijming, Johan de Heer of Opwekkingsliederen.

Regelmatig worden we begeleid door muzikanten uit de gemeente op orgel, piano, koper, viool of fluit. Ook de plaatselijke brassband De Woudklank, de zangvereniging Looft den Heer’, het tienerkoor Cantiamo of het kinderkoor Cantorette spelen en zingen regelmatig een toontje mee.

Als u verzoeknummers hebt of ideeën over de invulling van een zondagavondzang, dan kunt u altijd één van de leden van de commissie daarover aanspreken. In het jaarboekje zijn de namen van de cie-leden te vinden.

Op zondag 23 juni j.l. hebben we mogen genieten van een zondagavondzangdienst welke in het teken stond van  Johan de Heer. We hebben hierop mooie en goede reacties gehad.  Een woord van dank is op z’n plaats voor een ieder die hieraan heeft meegewerkt en we hopen dat een volgende keer weer op jullie mogen rekenen

Inmiddels is de zomervakantie voor velen van ons weer achter de rug en wellicht is nu het nagenieten a.h.v. gemaakte foto’s en video’s. De cie zondagavondzang heeft ook niet stil gezeten. Het programma voor het komende seizoen begint z’n vorm te vinden.
De eerstvolgende staat inmiddels gepland en er zullen nog een aantal volgen. Actueel kunt u dit volgen via:

De aankondiging via evenementen!