Wanneer je 17 jaar of ouder bent, word je uitgenodigd om aan de groeigroepen deel te nemen.
Deze (relatief kleine) groepen zijn bedoeld als plaats waar je, eens per maand, in een veilige omgeving met andere jongeren en twee volwassenen (de gastouders) kunt praten over geloof, kerk en wat je bezighoudt.
De bedoeling is met elkaar een vertrouwensband te krijgen, zodat je niet alleen staat in je geloof. De diepgang van de gesprekken varieert per groep, er wordt goed gekeken naar wat de groepsleden nodig hebben. Want het is belangrijk dat je je als jongere gezien weet in de kerk en als kind van God.

Om mee te doen met de groeigroepen maakt het niet uit of je belijdenis hebt gedaan of niet. Ook je vriend of vriendin, van binnen of buiten de kerk, is van harte welkom!
Ben je benieuwd, en wil je één van de groeigroepen eens vrijblijvend bezoeken? Dan kun je contact opnemen met Deddy Bos.